Situs Properti

You Are My Father Chords and Lyrics – True Worshippers

IT DOESN’T MATTER WHERE I RUN, YOU’RE THERE FOR ME
IT DOESN’T MATTER WHAT I’VE DONE YOUR LOVE’S FOR ME
YOU WIPE AWAY THE TEARS, YOU LIFT ME WHEN I FALL
MY LIFE IS SAFE BY THE MERCY OF YOUR GRACE

IT DOESN’T MATTER WHERE I GO, YOU WALK WITH ME
IT DOESN’T MATTER WHEN I FALL, YOU COVER ME
YOU WIPE AWAY THE TEARS, YOU LIFT ME WHEN I FALL
MY LIFE IS SAFE BY THE MERCY OF YOUR GRACE

YOU ARE MY FATHER, PROVIDER
YOU’RE MY DELIVERER
YOUR MERCIES EMBRACE ME, SURROUND ME
THROUGH YOUR EVERLASTING LOVE
FATHER I WORSHIP YOU
FATHER I WORSHIP YOU

AND YOUR LOVE IS FOR ME
AND YOUR LOVE IS FOR ME
AND YOUR LOVE IS FOREVER

Songwriter: Arvid Gunardi & Sidney Mohede

Download partitur lagu You Are My Father

Lihat juga  Lirik & Chord Lagu Yesus Kau Besar - True Worshippers

Comments

  1. yozar says

    pertama kali denger lgsg tahu nih lagu bakal ngetop… easy listening dan liriknya mantap….

  2. yozar says

    nih lyric dasarnya, smoga membantu. cari Tuhan yah lewat lagu ini.. agak rendah ya..

    *Little edit by Admin

    C G D
    IT DOESN’T MATTER WHERE I RUN, YOU’RE THERE FOR ME
    C G D
    IT DOESN’T MATTER WHAT I’VE DONE YOUR LOVE’S FOR ME
    Em D C
    YOU WIPE AWAY THE TEARS, YOU LIFT ME WHEN I FALL
    Am D
    MY LIFE IS SAFE BY THE MERCY OF YOUR GRACE

    C G D
    IT DOESN’T MATTER WHERE I GO, YOU WALK WITH ME
    C G D
    IT DOESN’T MATTER WHEN I FALL, YOU COVER ME
    Em D C
    YOU WIPE AWAY THE TEARS, YOU LIFT ME WHEN I FALL
    Am D
    MY LIFE IS SAFE BY THE MERCY OF YOUR GRACE

    G D
    YOU ARE MY FATHER, PROVIDER
    C D
    YOU’RE MY DELIVERER
    Em D
    YOUR MERCIES EMBRACE ME, SURROUND ME
    C D
    THROUGH YOUR EVERLASTING LOVE

    Em C
    FATHER I WORSHIP YOU
    G
    FATHER I WORSHIP YOU

    Em
    AND YOUR LOVE IS FOR ME
    C
    AND YOUR LOVE IS FOR ME
    D
    AND YOUR LOVE IS FOREVER

  3. says

    hai,i really like this song very much…so touch..i wanna if that is a possibility that ” YOU are my FATHER “this song to have chinese version lyric? wau…it’s will be GREAT..

  4. ishain says

    i really love this song, first time i heard this song, the holy spirit touch my heart and He renewed my love to my father…. i worship you father!

  5. Elisabeth says

    Pertama Kali denger lgsg jatuh cinta sama lagu ini, Tuhan Yesus ajaib bgt ksh karunia buat ciptain lagu yg keren spt ini Dan jd berkat buat byk org!! Thank God and God bless u Arvid n Sidney!!

  6. febriani says

    buat aq lagu ini amazing..disaat kita ada masalah..dia selalu ada..karena dia Bapa kita..suka banget dengan lagu ini..semoga bisa menjadi berkat buat semua orang..gbu TW
    ditunggu TW ke UK.Maranatha nya:)

  7. manusiabiasa says

    saya hanya manusia biasa yang rindu akan kasihnya selalu..
    lagu ini???
    halahhhh..

    mantep lah ga usah di tanya.. wakakkaka

  8. says

    sukaaaa lagu ini bangeettt… sangat menjadi berkat buatku,,, dan ini sering kubagikan kepada teman dan sahabatkuu 🙂 sejak pertama denger pas launching aku langsung sukaa.. easy listening, mudah dimengerti.. God bless u full

  9. lois says

    uhmm,,,lagu ini bnr2 nyntuh hati bgd,,,stiap dgr n nyanyiin lagu ini,,,luar biasa,,,,semoga TW,,sll bisa memberkati melalui yang Tuhan percayakan ya,,,God Bless Us…

  10. chel says

    s0 w0nderful ^_^
    i’m so blessed..
    god,,you are my father my savior..
    keep it up True Worshiper..
    diberkatila kmu yg memberi berkat kepada kami yg mendengar dan menyanyikan lagu ini.
    GBU 🙂

  11. Melii says

    Lagunya semakin menguatkanku!! Merinding! En jadi pengen terus menyembah!
    Dahsyatnya Bapakuu…

    Thanks TW,, God always bless u all 🙂

  12. angie says

    amazinggg..
    lagu ni juga yang membuat aku kagum sama se2org…
    keep fighting with Jesus… GBU

  13. says

    TrueWorshippers is really creative…
    I also have a christian band and i want to be like TrueWorshippers…
    You can find my band at facebook : ACE band
    Thank You Sydney , You are amazing…

  14. ocha similiqti says

    pertma kli qdgar lgu ne ketka q ikut konser KKR bebrpa wktu lalu,,, lgu ni telh mnydarkan q bhwa bpa yg kekal n sllu ad bwt qta adlah tuhan yesus… setiap q terpuruk q sllu mndgarkan lgu ne ,, tks gbu ” appun yang terjdi kau ttap bpa kami…

  15. Julianto zagoto says

    The Nice song…….
    I’ts very blessing me.
    I will pray for singer although Our God always Bless him.
    Gbu…

  16. helena says

    I really really LOVE this song..
    Jesus, you are my Father
    I Love you, Lord..
    Give Thanks,always..for the talent and for the gifts from God. GBu

  17. Rury says

    This Song is REALLY AMAZING GOD

    “IT DOESN’T MATTER WHERE I RUN, YOU’RE THERE FOR ME”
    “IT DOESN’T MATTER WHAT I’VE DONE YOUR LOVE’S FOR ME”
    “IT DOESN’T MATTER WHERE I GO, YOU WALK WITH ME”

    You “sentil” my heart =) and bring tear in my eyes every i hear this song.
    Thank You Lord… You are Our FATHER

  18. Billy says

    Saat denger lagu ini awalnya sih biasa aja, tapi baru setelah download video youtubenya kemaren baru mulai suka apalagi saat lihat liriknya yang maknanya sangat dalam.

    gak masalah kemana aku lari, Kau(Tuhan) tetap bersamaku
    gak masalah apa yang aku lakukakan Kau(Tuhan) tetap mencintaiku
    gak masalah dimana aku dan kemana aku berjalan Kau(Tuhan)tetP jalan bareng denganku^^

    (kira-kira artinya seperti itu)
    ~Shallom

  19. jai says

    iloveyou God you are the best for me pless take my soul to your kingdom and your love is in me!!!!!!!!!!! take me home father you are my father

  20. IR.RUDY SOEMARSONO says

    terberkati sekali dengan lagu ini.kuasa roh kudus tumpah dalam hidup saya.jangan tolak NAMA YESUS DALAM HIDUP ANDA.dan semoga hidup anda diubahkan dalam namaNYA.AMIN

  21. Cindy says

    Jesus!! You Are My Father!! awalnya aku ga denger lagu ini. tapi bawaannya suka. yaudah donlod deh, trus pas dengerin lagi.. OH GOD ! this song :’) touch my heart? THANKS GOD! love You Jesus!? Jesus Bless You True Worshippers:* lagunya enak2 😀

Leave a Reply